Kategori: Pjate e pare

Supe

Supe me oriz dhe veze

Supe me oriz dhe veze kemi ngrene te gjithe kur kemi qene te vegjel. Por kjo nuk eshte nje pjate vetem per femije ose kur jemi me grip, eshte nje pjate qe mund te perdoret edhe kur duam te hame mire dhe shendetshem… nese jemi ne diete por edhe kur jeni alergjik ndaj produkteve me […]