Kategori: Gjelle

Gjelle, Pjate e pare

Gjelle me bizele

Sapo filloi stina e bizeleve te fresketa dhe vendosa ti pergatis per darke! Saktesisht do te pergatis gjelle me bizele dhe pancetta. Procedura eshte pothuajse e njejte por kurseni pak kohe e cila do tu duhej per te zier mishin. Pancetta do vetem pak skuqe dhe nuk ka kohe per zierje te gjate. Ju mund […]