Kategori: Salca

Receta Gatimi, Salca

Salca Ragu

Salca ragu eshte nje salce tipike italiane, saktesisht me prejardhje nga qyteti i Bolonjes. Kjo salce eshte me baze mishi te grire dhe salce domate. Mishi i grire mund te jete i tipeve te ndryshem… varet se cili mish ju pelqen me shume. Mund te pergatisni salcen ragu me mish vici ose mish derri. Per […]

Ganityra, Receta Gatimi, Salca

Salce Majoneze e fresket

Sot di te shohim si te pergatisim salce majoneze ne shtepine tone. Ndoshta nuk e dinit por per te bere salce majoneze duhen shume pak perberes te cilet i kemi pothuajse te gjithe ne shtepite tona. Keshtu qe para se te veni te blini salce majoneze ne vazo mundohuni te mesoni si ta pergatisni ate […]