Kategori: Pjate e pare

Makarona, Pjate e pare, Receta Gatimi

Makarona me sardele

Makaronat me sardele jane nje menyre e mire per te ngrene nje pjate te pare jo me salce shume kalorike. Ne kete periudhe eshte mire te perdorni peshkun per te ideuar pjata te para ose te dyta dhe per te evituar kalori te teperta te cilat ne vere bejne akoma me shume dem per shendetin. Per […]