Kategori: Pije

Pije

Limoncello

Nje ide shume e mire per te perdorur lekurat limonave eshte ajo e perdorimit te tyre per te pergatitur pijen Limoncello. Kjo pije ka origjine italiane, saktesisht te zones se bregdetit te Amalfi-it ku rriten shume limona me ere te kendeshme dhe shije shume here me te mire sesa te gjithe limonat qe mund te keni […]

Pije, Receta Gatimi

Limonate me lime molle dhe menderz

Ne kete dite vape nje ide shume e mire per tu freskuar eshte te pergatitesh nje limonate me lime molle dhe menderz. Shume e thjeshte dhe e mire, por mbi te gjitha heq etjen. Nese nuk keni lime mund te perdorni limona. Per te pergatitur dy litera limonate ju duhen: 4 lime (ose 3 limona) 2 […]