Recetat e fundit

Brumra, Receta Gatimi

Brumi baze per pite

Ne kete recete do te shohim se si pergatitet brumi baze per pite. Pitet jane nje lloj buke tipike greke e cila prezantohet si kulac, por diferenca qendron qe eshte pak me e bute se kulaci dhe baza eshte pak me e holle.  Ju mund te beni shume receta me pite, si per shembull ti […]